Project Chatsworth

Client Brief: contemporary design, energy efficient and suitable for all the family – fitness, fun and entertaining
Who lives here: A young family
Location: Surrey
Budget 100-150k (2015)

Houzz 1.JPG

The Project - to create a secluded family space out of view from the drive to the house.

It meant moving the car parking area.

Houzz 3.JPG

Our shells are reinforced with a double layer of steel mesh and are formed using the process of shotcrete to a thickness of 200mm, we also insulate all of our shells to a level exceeding industry standards.

CHK Filtration.JPG

The purpose built plant-room houses the boiler which uses a variable speed pump, this together with the filtration system ensures savings in energy, water and time. This pool uses an ozonator which keeps sanitising chemicals down to a minimum; ensuring those with sensitive skin can enjoy pool life too.

Houzz 9 (2).jpg

To reduce water loss, maintain heat and help keep the pool clean we installed an automatic pool cover.

DSC04325_V2.jpg

Bespoke Italian porcelain tiles and creative sculptural planting elevate this pool to a glamorous elegant outside space.